Acasa Dacia Livrarile Dacia catre clienti sunt afectate de viscol, insa productia uzinelor Dacia si Ford NU are de suferit

Livrarile Dacia catre clienti sunt afectate de viscol, insa productia uzinelor Dacia si Ford NU are de suferit

de Adrian Mitrea

Ford B-MAX pe linia de fabricatie (sursa - Ford)

Conditiile meteo dificile cu care se confrunta Romania incapand de Vineri, 24 Ianuarie, nu afecteaza activitatea de productie a celor doua uzine auto din tara, Dacia si Ford. La nivelul distributiei masinilor produse catre clienti sunt unele probleme la Dacia, dar nu si la Ford, au declarat pentru 0-100.ro oficiali ai celor doi producatori auto.

„Deocamdata, impactul asupra activitatii uzinelor in aprovizionarea cu piese este minim. Exista un impact in transportul in aval al vehiculelor produse, dar el este in curs de cifrare si va depinde si de vremea din zilele urmatoare”, se arata intr-un mesaj transmis 0-100.ro de catre Directia de Comunicare a Dacia.

Deloc dependenta de autostrada A1 (Bucuresti-Pitesti), activitatea Ford de productie si distributie nu are suferit.

„In ciuda conditiilor meteorologice dificile, orasul Craiova a fost bine pregatit si cu sprijinul deosebit al echipei noastre de aici, am reusit sa incepem lucrul astazi (Luni, 27 Ianuarie – n.r.) conform programului normal. Operatiunile Ford Romania nu sunt afectate, deoarece avem un plan de urgenta solid, care ne permite sa gestionam astfel de situatii fara a perturba activitatea uzinei. Preconizam ca nu vor exista intarzieri in livrarea autovehiculelor si motoarelor construite la Craiova”, a declarat pentru 0-100.ro Ana-Maria Timis, purtator de cuvant al Ford Romania.

Iarna s-a instalat in Romania incepand de Vineri, 24 Ianuarie, mai multe judete din tara fiind sub Cod Rosu, Cod Portocaliu si Cod Galben de viscol. Mai multe informatii despre starea vremii la zi poti afla urmarind HotNews.ro.

Lasa un comentariu