Acasa Revista Presei Revista presei, 14 ian: Ford a lansat o noua generatie a celei mai vandute masini din SUA. Volkswagen aduce in 2015 versiunea de serie a conceptului CrossBlue

Revista presei, 14 ian: Ford a lansat o noua generatie a celei mai vandute masini din SUA. Volkswagen aduce in 2015 versiunea de serie a conceptului CrossBlue

de Vlad Barza

Revista Presei

Cea mai vanduta masina din Statele Unite, pick-up-ul F-150, a primit  o nouă versiune. Aceasta este cu 300 de kilograme mai usoara si anunta marea schimbare in materie de motoare: moda EcoBoost se dezvolta si in State in dauna traditionalelor V8-uri, scrie Automarket.ro.

Cu cateva zile inainte de debutul Salonului Auto Detroit 2014, pe internet au aparut primele imagini cu noul Chrysler 200, un model care ar putea sa vina in Europa sub sigla Lancia, relateaza ProMotor.ro.

Volumul afacerilor din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele 11 luni din 2013 cu 1,2%, potrivit Wall-Street.ro.

Directorul Volkswagen, Martin Winterkorn, a anuntat la Salonul Auto de la Detroit ca o versiune de productie a conceptului CrossBlue va ajunge pe piata in 2015, relateaza informatiiauto.ro.

Toyota a prezentat conceptul sport FT-1,  punct de inspiratie pentru renasterea legendarului Toyota Supra, scrie informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu