Acasa Curiozitati Claudia Schiffer devine imaginea Opel

Claudia Schiffer devine imaginea Opel

de Adrian Mitrea

Claudia Schiffer (sursa - Opel)

Fotomodelul Claudia Schiffer devine imaginea marcii Opel in Europa, urmand ca din ianuarie 2014 sa fie difuzate cu ea campanii publicitare TV in care rosteste mesajul „It’s a German”. Primul spot publicitar a fost filmat la jumatatea lunii decembrie, la Barcelona, Spania.

„A aparut in paginile a peste 1.000 de reviste si este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. Capacitatea ei de a se adresa unei audiente globale i-a asigurat o cariera de succes, ce se intinde pe mai mult de 25 de ani. Este ambasador UNICEF si o vedeta internationala incontestabila – este Claudia Schiffer. Originara din Renania, intra acum in urmatorul sau rol ca imaginea germana a Opel in Europa”, a anuntat producatorul auto german.

Claudia Schiffer ilustreaza cu farmec conceptul Opel „Made in Germany” in mai multe povestiri mici. La finalul fiecarui spot, Claudia Schiffer rosteste sloganul captivant: „It’s a German”. Spoturile vor rula peste tot in Europa, mai putin Germania si Marea Britanie.

„Campania transmite acele valori germane moderne care au fost apreciate si la nivel international. Opel este recunoscut pentru arta desavarsita a ingineriei germane, un design emotional si un raport pret/valoare imbatabil. In Claudia Schiffer am castigat o vedeta nemteasca de talie internationala care se identifica perfect cu marca”, a declarat Tina Muller, director de marketing Opel.

Claudia Schiffer are 43 de ani in prezent, fiind nascuta in data de 25 august 1970.

Lasa un comentariu