Acasa Revista Presei Revista presei, 10 dec: Honda va renunta la Insight. Jaguar va ramane fara grila ovala

Revista presei, 10 dec: Honda va renunta la Insight. Jaguar va ramane fara grila ovala

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Aventura Honda cu hibridul Insight se apropie de sfarsit. Surse apropiate companiei nipone au informat ca anul 2014 va fi ultimul pentru modelul japonez aflat inca la prima generatie, informeaza voom.ro.

Studiu: care sunt pericolele cruise controlului, titreaza ProMotor.ro.

Actualul Jaguar XK va fi ultimul model care va dispune de grila in forma ovala specifica firmei britanice, a dezvaluit directorul de design Ian Callum, scrie autoplay.ro.

In vreme ce BMW se bucura de o cerere peste asteptari pentru noul i3, primul model al brandului sau electric, Tesla iese la contraatac. Designerul americanilor sustine ca BMW seamana cu o piesa de mobilier de la Ikea, relateaza Automarket.ro.ro.

In acest an au fost lansate pe piata romaneasca mai multe modele exclusiviste, cu preturi care variaza intre 30.000 euro si 230.000 de euro cu TVA – masini cu multi cai putere, pe benzina si electrice. Wall-Street.ro va prezinta 10 modele noi pe care oricine si le-ar dori, scrie Wall-Street.ro.

Simone Tempestini si Florin Tincescu, juniorii Napoca Rally Academy, isi continua in acest weekend programul de pregatire pentru sezonul 2014. Cei doi vor lua startul cu Skoda Fabia S2000, respectiv Citroen C2 R2 Max, la Prealpi Mastershow, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu