Acasa Revista Presei Revista presei, 18 noi: Adio SLS AMG. PSA ar putea vinde Faurecia

Revista presei, 18 noi: Adio SLS AMG. PSA ar putea vinde Faurecia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BMW Group Romania, importatorul marcilor BMW si MINI pe piata locala, are in plan atragerea a doi noi dealeri in cadrul retelei de pe piata auto locala, unul nou in Capitala si un altul in Pitesti, dupa ce fostul dealer Motor AG a intrat in insolventa, scrie Ziarul Financiar.

A sosit timpul sa ne luam ramas bun de la cel mai exclusivist Mercedes actual, supercarul SLS AMG. Acesta va fi inlocuit din 2014 de un coupe mai mic si mai ieftin, nu inainte, insa, ca fanii modelului sa aiba parte de o editie finala, produsa intr-o serie limitata de 350 bucati, scrie?autoindustry.ro.

BMW a intrat in epoca electrica dupa ce a livrat primele modele i3 unor clienti din Germania, relateaza?autoplay.ro.

Grupul francez PSA Peugeot Citroen pregateste o posibila vanzare a producatorului de componente auto Faurecia, prezent si in Romania, masura fiind parte a unui plan care presupune si o colaborare mai stransa cu Dongfeng Motor, din China, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters, scrie?wall-street.ro.

Ferrari revine in jocul Need For Speed: Rivals, titreaza ProMotor.ro.

Mercedes s-a implicat serios in dezvoltarea jocului Gran Turismo 6. Atat de mult incat a creat un supercar virtual special pentru acest joc video numit Vision Gran Turismo, relateaza Automarket.ro.

Dacia sustine si in acest an Targului International Gaudeamus, potrivit voom.ro.

Dacia a ajuns la 1 milion de fani pe Facebook, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu