Acasa Dacia Duster Pick-Up are mari sanse sa intre in productie, confirma Renault

Duster Pick-Up are mari sanse sa intre in productie, confirma Renault

de Adrian Mitrea

Dacia Duster facelift (sursa - Dacia)

SUV-ul Duster are mari sanse sa intre in productie, insa cand acest lucru se va intampla modelul nu va fi comercializat in Europa, ci in Brazilia si Africa de Sud. Directorul gamei Entry a Renault, Arnaud Debouef, a confirmat pentru 0-100.ro ca Grupul „se gandeste serios” sa creeze Duster Pick-Up.

„In Europa piata de pick-up-uri este foarte restransa si putem vedea ce se intampla cu vanzarile de Navara. Deci nu ar avea sens sa lansam Duster Pick-Up in Europa, insa ne gandim foarte serios la el pentru alte piete, cum ar fi Brazilia si Africa de Sud”, a spus Debouf pentru 0-100.ro, fiind prezent la un eveniment de test drive cu Dacia Duster facelift, organizat in Provence, Franta. 0-100.ro va publica in curand un test drive cu versiunea restilizata a Dacia Duster.

Astfel, practic Duster Pick-Up va fi comercializat doar in tarile unde va purta sigla Renault si nu va exista deci un Dacia Duster Pick-Up.

Declaratiile lui Deboeuf vin la scurt timp dupa ce ipoteza lansarii unui Duster Pick-Up a reaparut pe tapet dupa ce site-ul autoindustry.ro a publicat niste fotografii cu o astfel de masina, surprinsa in curtea unui dealer Renault din Bucuresti. Aceasta nu are insa legatura cu Duster Pick-Up care va fi lansat in viitor, fiind realizat de carosierul Romturingia, in parteneriat cu Renault Technologie Roumanie (RTR), ce-i drept.

Corespondenta din Provence, Franta.

Lasa un comentariu