Acasa Renault Conceptul Renault Duster Detour, la care au lucrat si romani, debuteaza in premiera in Africa de Sud

Conceptul Renault Duster Detour, la care au lucrat si romani, debuteaza in premiera in Africa de Sud

de Adrian Mitrea

Renault Duster Detour (sursa - Renault)

Renault a pregatit pentru Salonul Auto de la Johannesburg, Africa de Sud, conceptul Renault Duster Detour, care a fost creat in urma colaborarii dintre Centrul de Design Renault Europa Centrala (cu sediul la Bucuresti) si studioul de design din Africa de Sud, amplasat in Johannesburg.

Producatorul auto francez spune despre Duster Detour ca este inspirat din filmele Mad Max si Terminator, precum si de nisipul din Dakar, scrie presa sud africana.

Masina beneficiaza de o garda la sol un pic mai mare decat a unui Duster obisnuit, gratie suspensiei usor inaltate si a rotilor de 18 inch, are stopuri cu LED si esapament cu evacuare dubla.

Directorul Centrului de Design Renault Europa Centrala, amplasat in Bucuresti, Geoffrey Gardiner, a declarat ca echipa lui a lucrat cu mare pasiune la Duster Detour, avand libertatea sa se joace cum vrea, din punct de vedere estetic, cu un Duster de serie, relateaza iol.co.za. Asadar, modificarile aduse lui Duster Detour sunt mai mult estetice, fara modificari tehnice semnificative.

Renault Duster Detour (sursa - Renault)

Renault Duster Detour (sursa - Renault)

Renault Duster Detour (sursa - Renault)

Lasa un comentariu