Acasa Revista Presei Revista presei, 16 oct: DB Schenker transporta masinile Ford de la Craiova. Renault Trucks si-a innoit toata gama de camioane

Revista presei, 16 oct: DB Schenker transporta masinile Ford de la Craiova. Renault Trucks si-a innoit toata gama de camioane

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Aston Martin le promite clientilor ca se va concentra pe imbunatatirea economiei de carburant a motoarelor V12 din gama si ca nu va hibridiza viitoarele modele pentru a reduce consumul, relateaza Automarket.ro.

Ca urmare a unei investitii de 2 miliarde de euro si a celui mai riguros program de testare din istorie, Renault Trucks si-a lansat noua gama de camioane, fiind prima data cand un producator isi reinnoieste intreaga gama simultan. Noile modele Renault Trucks au fost prezentate oficial in Romania, scrie ProMotor.ro.

DB Schenker Rail Romania SRL transporta, de la inceputul lunii octombrie, automobilele B-Max produse de Ford la Craiova, potrivit companiei de transport, informeaza Ziarul Financiar.

Compania Star Limo, infiintata in 2003 pentru segmentul business, s-a rebranduit anul acesta in Black Cab oferind un nou serviciu, taxiuri negre cu tarif fix, stabilit inainte de cursa, scrie wall-street.ro.

Masina Toyota pe baza de hidrogen va avea 136 CP, titreaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu