Acasa Dacia EXCLUSIV: Cum arata standul Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt

EXCLUSIV: Cum arata standul Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt

de Vlad Barza

Dacia Duster facelift la Frankfurt 2013 (sursa - HotNews)

Dacia prezinta versiunea restilizata a SUV-ului Duster la salonul auto de la Frankfurt care incepe marti, iar HotNews si 0-100.ro va prezinta o serie de poze in premiera de la standul marcii romanesti. Noul Duster este doar o evolutie, ci nu o revolutie fata de varianta din prezent, iar deosebirile se vad in partea frontala, in interior si la motorizari, fiindca Duster va dispune de motorul de 1,2 litri, 125 CP.

Marti si miercuri sunt zilele presei la Salonul Auto de la Frankfurt, iar luni in general accesul presei nu este permis, insa de data aceasta am putut fotografia in voie standul Dacia. Muncitorii erau in pregatiri febrile, in stand fiind prelungitoare, cutii, panouri si diverse alte lucruri folosite la definitivarea „look-ului” standului.

click aici pentru poze de la stand

Ca de obicei la marile saloane, standul este simplu, insa extrem de bine plasat in hala unde vecini ii sunt Toyota, Peugeot si Subaru.

De data aceasta Dacia nu va tine o conferinta de presa, insa toate informatiile despre Duster au fost comunicate.

De retinut ar fi ca Duster are de acum nn exterior mai modern si un interior profund schimbat, cu tapiterii noi si o noua plansa de bord. SUV-ul are acum si sistemul MediaNav cu touch-screen, prezent la celelalte modele ale gamei, iar o noutate absoluta tine de prezenta motorului 1,2 litri TCe 125 CP in premiera in gama Dacia.

Un amanunt importanta est ca au fost mutate comenzile pentru geamuri pe portiera soferului.

Corespondenta de la Frankfurt.

Lasa un comentariu