Acasa Revista Presei Revista presei, 6 aug: GM il aduce pe fostul sef Volvo sa-i conduca operatiunile internationale. Seat Metrotehnica s-a mutat

Revista presei, 6 aug: GM il aduce pe fostul sef Volvo sa-i conduca operatiunile internationale. Seat Metrotehnica s-a mutat

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BMW a anuntat ca va rechema in service 143.215 de unitati Seria 5 produse alaturi de partenerul sau chinez Brilliance. Masinile prezinta probleme la sistemul de servodirectie, informeaza Automarket.ro.

General Motors a anuntat instalarea in pozitia de sef operatiuni internationale a lui Stefan Jacoby, fost CEO al Volvo si angajat, anterior, in mai multe companii, intre care Volkswagen si Mitsubishi, in pozitii cheie, scrie autobis.ro.

EP-Tender: idee simpla si eficienta pentru extinderea autonomiei masinilor electrice, titreaza ProMotor.ro.

Are 34 de ani si o tinta de vanzari de opt autoturisme Bentley si un Lamborghini, masini cu o valoare de 2 mil. euro. in centrul Pipera 2 din nordul Capitalei al diviziei de retail a Porsche Holding, Mihaela Tudorica negociaza cu antreprenori sau cu executivi de top vanzarea unor masini de peste 200.000 de euro, scrie Ziarul Financiar.

Incepand cu 5 august 2013, showroom-ul SEAT Metrotehnica s-a mutat in Calea 13 Septembrie nr. 55. Dinamicele modele SEAT Ibiza, Leon, Altea, Toledo, Exeo si Alhambra vor fi admirate si testate in noua locatie, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu