Acasa BMW BMW prezinta i3, i8, noul X5, Seria 4 si conceptul Active Tourer Outdoor la Salonul Auto de la Frankfurt

BMW prezinta i3, i8, noul X5, Seria 4 si conceptul Active Tourer Outdoor la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

BMW i3 si BMW i Walk (sursa - BMW)

BMW face o importanta schimbare de macaz cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie) si va aduce la standul sau modelele electrice i3 si i8, o noua generatie a SUV-ului X5 si un nume de model complet nou in gama, Seria 4. Nemtii anunta ca o flota de cinci masini electrice BMW i3 este pregatita sa plimbe vizitatorii standului marcii pe o distanta totala de 9.100 km in cele 12 zile ale Salonului, echivalentul distantei de la Frankfurt la San Francisco.

Pista are forma simbolului infinitului si este denumita BMW i Walk (Bulevardul BMW i).

„Salonul Auto de la Frankfurt este unul dintre cele mai importante evenimente auto din lumea intreaga, unde ne prezentam cele mai noi produse la un nivel emotional. Prezentarea dinamica a automobilelor noastre pe circuit este unica si subliniaza clar promisiunea marcii BMW – Placerea de a conduce. La editia din acest an IAA, accentul va fi pus pe tema electromobilitatii si pe experienta BMW i3 pur electrica a vizitatorilor nostri. Suntem nerabdatori sa cream entuziasm pentru BMW i3 si alte produse BMW Group”, a declarat Steven Althaus, director Brand Management BMW si Marketing Services BMW Group.

Pe larg despre BMW i3 poti citi AICI.

BMW Seria 4 marcheaza inceputul comercializarii unui nou model cu un nume complet nou. Seria 4 inlocuieste practic Seria 3 Coupe in clasa medie (segment D). BMW Seria 4 in varianta finala de productie se trage din conceptul Seria 4.

X5 a ajuns la a treia generatie si inainte sa ajunga in showroom-uri (in Romania din noiembrie) isi face debutul fizic in fata publicului numeros de la Frankfurt. Pe larg despre noul BMW X5 poti citi AICI.

BMW Concept Active Tourer Outdoor este o reinterpretare a conceptului Active Tourer (prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris din 2012).

Dintre toate aceste premiere, BMW i8 pare sa fie masina care va fi tinuta secreta pana in ultimul moment, deoarece cu restul modelelor anuntate pentru debutul la Frankfurt exista fotografii oficiale publicate.

BMW Seria 4 Coupe (sursa - BMW)

BMW Concept Active Tourer Outdoor (sursa - BMW)

Standul BMW la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 (sursa - BMW) 01

Lasa un comentariu