Acasa Piata Auto Site-ul de anunturi auto mobile.ro a fost inchis, infrant in lupta cu autovit.ro si auto.ro

Site-ul de anunturi auto mobile.ro a fost inchis, infrant in lupta cu autovit.ro si auto.ro

de Adrian Mitrea

Captura mobile.ro (sursa - 0-100.ro)

Site-ul de anunturi auto mobile.ro, parte a platformei de anunturi auto mobile.international GmbH (detinuta de portalul de licitatii eBay), a fost inchis luni, 1 iulie, la fel cum s-a intamplat si cu site-ul de anunturi din Polonia (pl.mobile.de). Astfel, pe piata romaneasca de anunturi auto au ramas in top mai vechile portaluri autovit.ro si auto.ro.

Acum, utilizatorii care intra pe mobile.ro sau pl.mobile.de sunt directionati catre mobile.de/ro, respectiv mobile.de/pl, unde exista instrumente de cautare in limba romana, respectiv poloneza, dar cetatenii si companiile auto din aceste tari nu mai au la dispozitie instrumentele necesare pentru a introduce anunturi cu automobile noi si second hand.

Compania mobile.international GmbH a deschis mobile.ro in octombrie 2008, insa iata ca dupa patru ani si jumatate portalul de anunturi auto s-a inchis. Compania germana are sediul central in Berlin si activeaza din 1995.

0-100.ro a contactat echipa mobile.ro inca din iunie – cand au aparut primele zvonuri despre inchidere – pentru a furniza o pozitie oficiala pe acest subiect, insa pana in momentul publicarii acestei stiri nu am primit un raspuns.

Lasa un comentariu