Acasa Opel Decapotabila Opel Cascada a fost lansata in Romania de la 22.820 euro cu TVA

Decapotabila Opel Cascada a fost lansata in Romania de la 22.820 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Opel Cascada (sursa - Opel)

Opel a reintrat in segmentul masinilor decapotabile in martie, la Salonul Auto de la Geneva, prin prezentarea modelului Cascada. Acum acest model este disponibil si in Romania, de la 22.820 euro cu TVA, a anuntat Opel Romania.

Masina are in echiparea standard dotari precum ESP, computer de bird, proiectoare de ceata, stopuri cu LED si patru airbag-uri (2 frontale, 2 laterale), fiind exclusiv disponibila cu un acoperis din material textil, retractabil electric in 17 secunde pana la viteze de 50 km/h.

Versiunea de baza are motor de 1,4 litri pe benzina, turbo, de 120 Cai Putere (CP). Pe langa acest propulsor mai exista unul pe benzina si mai modern, de 1,6 litri, cu injectie directa, precum si variante diesel turbo si biturbo. Mai multe despre Opel Cascada poti citi AICI.

Cascada preia elements de design si componente de la Astra si Insignia, iar ca dimensiuni este amplasata intre cele doua modele, avand 4.696 mm lungime.

Opel Cascada este mai mult un vector de imagine pentru Opel decat o masina de volum, iar pentru a capitaliza notorietate Opel organizeaza sambata, 29 iunie, un eveniment tip porti deschise pentru ca dei interesati sa descopere Cascada la dealerii marcii de la nivel national.

In clipul de mai jos poti revedea imagini de la prezentarea in premiera mondiala a Opel Cascada, care a avut loc in luna martie, la Geneva.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu