Acasa Romania Conducerea Grupului Tiriac a fost preluata de Leonard Leca, dupa numirea lui Petru Vaduva la sefia Transgaz

Conducerea Grupului Tiriac a fost preluata de Leonard Leca, dupa numirea lui Petru Vaduva la sefia Transgaz

de Adrian Mitrea

Leonard Leca (sursa - Tiriac Holdings) 01

Conducerea companiilor din Grupul Tiriac a fost preluata incepand cu 1 iunie de catre Leonard Leca, care a fost pana acum director financiar al Grupului (Chief Financial Officer Tiriac Holdings). Leca ii succede lui Petru Vaduva, care dupa patru ani in pozitia de director general executiv (CEO) al Grupului Tiriac merge sa conduca Transgaz din pozitia de director general, dupa cum au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.

„Ii multumesc domnului Petru Vaduva pentru contributia valoroasa adusa Grupului in toti acesti ani, si, in mod special, pentru pasiunea si dedicarea cu care a condus un business atat de complex, in vremuri economice sensibile. Avand suportul sau strategic, am reusit sa pozitionam Tiriac Holdings pe un trend stabil, continuand in mod sustinut planul de dezvoltare al Grupului. Am incredere ca vom reusi sa implementam cu succes tot ceea ce ne-am propus pe mai departe, sub coordonarea domnului Leonard Leca”, a declarat Ion Alexandru Tiriac intr-un comunicat de presa.

In prezent, tiriac Holdings reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in urmatoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, grupul desfasoara activitati in cateva domenii conexe – servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.

Lasa un comentariu