Acasa Revista Presei Revista presei, 27 mai: Daimler apeleaza la Ford pentru motoare EcoBoost. MINI Paceman Roberto Cavalli

Revista presei, 27 mai: Daimler apeleaza la Ford pentru motoare EcoBoost. MINI Paceman Roberto Cavalli

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Daimler isi intensifica legaturile cu Ford. Sarcina de a produce un nou motor turbo in trei cilindri, dedicat viitoarei generatii de modele Smart, i-a determinat pe inginerii grupului german sa apeleze la experienta acumulata de colegii lor de peste Ocean in dezvoltarea propulsorului de 1 litru din seria EcoBoost, anunta Automotive News, informatie preluata de autobis.ro.

O unitate din noua generatie i30 a devenit autovehiculul cu numarul 1.000.000 produs de catre Hyundai la fabrica sa din Nosovice, Cehia. Productia a demarat pe 3 noiembrie 2008, iar primul model de vehicul care a iesit de pe linia de asamblare a fost tot un i30 insa apartinand generatiei anterioare, informeaza capital.ro.

Cu ocazia unui eveniment de presa international, in care jurnalistii au efectuat peste 42 de drive-teste cu noul Panamera S E-Hybrid, acoperind o distanta totala de peste 1.200 km – modelul a consumat in medie doar 4,4 litri/100 km, potrivit informatiiauto.ro.

Mini Paceman, acum in editie Roberto Cavalli, titreaza ProMotor.ro.

Jaguar este marca cu cel mai mare punctaj in materie de satisfactie a clientilor in Regatul Unit, arata studiul realizat de JD Power si What Car?, potrivit Autmarket.ro.

Prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson, a provocat un nou scandal in Marea Britanie dupa o remarca facuta pe Twitter, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu