Acasa Revista Presei Revista presei, 8 mai: Vanzarile de camioane isi revin. Usain Bolt a primit un Nissan GT-R facut special pentru el

Revista presei, 8 mai: Vanzarile de camioane isi revin. Usain Bolt a primit un Nissan GT-R facut special pentru el

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Achizitiile de camioane realizate de transportatori si de operatorii logistici au dezghetat piata vehiculelor comerciale, comenzi de peste 10 mil. euro fiind anuntate in ultimele doua saptamani, informeaza Ziarul Financiar.

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu i s-ar parea excesiv ca in anumite situatii sa fie confiscate masinile si motocicletele, ca sanctiune pentru abateri rutiere grave, scrie wall-street.ro.

Reabilitarea unor pasaje supraterane din apropiere de Ploiesti a impus noi restrictii de trafic pe DN1, timp de doua luni, pe sectorul cuprins intre kilometrii 62+525 si 64+575, masinile urmand sa circule in ambele sensuri, doar pe partea stanga a drumului, informeaza autobis.ro.

Nissan este tot mai aproape de lansarea unui rival pentru VW Golf, titreaza capital.ro.

Politia din Dubai se mandreste cu bolizi ca One-77, SLS sau Camaro, scrie autoplay.ro.

Senzatia atletismului din ultimii ani, Usain Bolt, a primit cheile unui model GT-R facut special pentru el, relateaza voom.ro.

Seful Ferrari: ”Clientii nostri aleg optionale de 25.000 de euro. Vrem ca ei sa investeasca mai mult”, titreaza Automarket.ro.

FC Liverpool si Chevrolet dezvaluie noul Orlando al lui Mighty Red, potrivit informatiiauto.ro.

FOTOGALERIE: Mult tuning pe metru patrat in Belgia, la StancedNation, titreaza ProMotor.ro.

Lasa un comentariu