Acasa Revista Presei Revista presei, 30 apr: Circa 42 de candidati pentru un loc de munca la fabrica Bosch din Jucu. Noua Alfa Romeo MiTo vine in 2016

Revista presei, 30 apr: Circa 42 de candidati pentru un loc de munca la fabrica Bosch din Jucu. Noua Alfa Romeo MiTo vine in 2016

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania germana Bosch a anuntat ca in cadrul targului de locuri de munca organizat recent la Cluj a primit peste 4.200 de CV-uri, in conditiile in care germanii au disponibile aproximativ 100 de locuri de munca pentru noua fabrica de componente auto din Jucu, judetul Cluj, scrie Ziarul Financiar.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, s-a pronuntat luni, la Eforie Sud, impotriva unei initiative parlamentare de inlocuirea introducere a unei taxe de poluare in pretul combustibililor auto in locul timbrului de mediu, informeaza capital.ro.

Alfa Romeo MiTo va primi un succesor in 2016, spun americanii de la Car&Driver. Potrivit primelor informatii, modelul va fi oferit in mai multe versiuni de caroserie, inclusiv un crossover, relateaza Automarket.ro.

HISTORY, principalul canal TV din portofoliul liderului de piata in distributia canalelor de entertainment, A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB, este numarul 1 in topul statiilor TV de documentare din Romania, potrivit voom.ro.

Dealerii din Germania ofera cupoane Groupon pentru a combate scaderea vanzarilor, titreaza informatiiauto.ro.

Techart modifica discret noul Porsche Cayman, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu