Acasa Revista Presei Revista presei, 9 apr: Veyron Super Sport a pierdut titlul Guiness pentru viteza. Lexus vrea un rival pentru BMW X1 si Audi Q3

Revista presei, 9 apr: Veyron Super Sport a pierdut titlul Guiness pentru viteza. Lexus vrea un rival pentru BMW X1 si Audi Q3

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Porsche Leasing Romania a depus, la finele lunii martie, singura oferta in cadrul licitatiei pentru furnizarea in leasing catre Posta Romana a unui numar de 607 autovehicule, valoarea contractului fiind estimata la 8,23 mil. euro (TVA inclusa) in urmatorii trei ani, informeaza Ziarul Financiar.

Bugatti Veyron Super Sport si-a pierdut titlul Guinness pentru viteza, titreaza Automarket.ro.

Dominatia familiei Piech-Porsche nu mai este de multa vreme o noutate in cadrul Grupului Volkswagen. Lupta pentru controlul absolut atinge, insa, noi culmi, sotia presedintelui Ferdinand Piech candidand pentru un fotoliu in consiliul de administratie al diviziei premium Audi, scrie autobis.ro.

Toyota intentioneaza sa construiasca un concurent pentru BMW X1 si Audi Q3, noul model fiind primul dintr-o serie de SUV-uri ce vor intra in gama Lexus, relateaza voom.ro.

BMW Motorsport se pregateste pentru DTM 2013: BMW Welt a fost scena unei lansari spectaculoase a celor opt BMW M3 DTM cu care campionul de anul trecut va participa in cadrul celui mai popular si mai spectaculos campionat de turisme, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu