Acasa Dacia Timpul de asteptare pentru o Dacia Duster ajunge si la sase luni in Marea Britanie

Timpul de asteptare pentru o Dacia Duster ajunge si la sase luni in Marea Britanie

de Vlad Barza

Dacia Duster, seria speciala Aventure (sursa - Dacia)

Clientii care comanda anumite versiuni de Duster in Regatul Unit vor trebui sa astepte chiar sase luni, in timp ce timpul mediu de asteptare este de trei – patru luni, spune managerul de produs al Dacia pentru UK. Renault a ales sa aduca din India Duster-ul dedicat pietei britanice, in timp ce Sandero (si apoi MCV) sunt produse in Romania.

Dacia are in Marea Britanie comenzi pentru 4.300 de masini Duster, Sandero si Sandero Stepway, iar la vara va lansa si break-ul MCV prezentat la Geneva. La fel cum Duster este cel mai ieftin SUV de pe piata britanica si Logan MCV va deveni cel mai ieftin break, cu preturi de la sub 8.000 de lire sterline.

Dacia a ales sa aduca din India Duster-ul pentru UK, insa alegerea are un pret, fiindca pentru versiunea de echipare Access clienti pot fi nevoiti sa astepte cinci-sase luni pana primesc masina.

Adam Wood, manager de produs la Dacia, spune ca pentru un Sandero adus din Romania timpul mediu de asteptare este de patru luni, in timp ce la Duster-ul adus din India se va astepta mai mult, insa timpii vor scadea si in acel caz, mai ales dupa ce pre-comenzile vor fi onorate.

Dacia a adus Sandero in UK, cu preturi de la 5.995 lire si spune ca este cea mai ieftina masina nou de pe piata. Duster costa de la 8.995 lire, fiind cel mai ieftin SUV.

Recent, Dacia a fost in emisiunea Top Gear tinta unor glume legate de scandalul carnii de cal.

Despre visele sefului Dacia UK puteti citi AICI, iar despre o campanie simpatica despre intrarea Dacia in Regat puteti citi AICI.

Lasa un comentariu