Acasa Opel GENEVA 2013: Opel prezinta un concept de crossover decapotabil derivat din masina de oras ADAM

GENEVA 2013: Opel prezinta un concept de crossover decapotabil derivat din masina de oras ADAM

de Vlad Barza

Schita a conceptului ADAM ROCKS Geneva 2013 (sursa - Opel)Opel va aduce la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie) un concept mini-crossover de oras numit ADAM ROCKS, masina inaltata care insa are si acoperis textil decapotabil. Masina are 3,7 metri lungime si dispune de acoperis retractabil din material textil. Nu au fost anuntate intentii de productie in serie.

La Salonul Auto de la Geneva Opel va dezvalui studiul unui mini-crossover urban denumit ADAM ROCKS. Cu o caroserie monocorp cu 3 usi, 3,70 metri lungime, proportii musculare, design agresiv si posibilitatea de deschidere a acoperisului, ADAM ROCKS este, de asemenea, o propunere pentru inaugurarea unui nou segment de piata, spun oficialii marcii germane.

Inspirat de atletii Parkour, conceptul este mai inalt si mai lat, mai dur si mai compact in aparitie. Senzatia speciala de libertate personala este subliniata si de aspectul sau cabrio si acoperisul textil ce ofera o imagine libera a cerului. Panza acopera toata lungimea si latimea acoperisului, pana la stalpii C.

„Cu un design si mai indraznet decat al oricarui alt ADAM, ROCKS este o demonstratie impresionanta a cat de mult potential pentru individualizarea ofera noul nostru mic model lifestyle, inca de la lansarea sa pe piata. Acesta combina duritatea unui crossover cu condusul cool in aer liber”, spune Malcolm Ward, director, sef Design Opel/Vauxhall.

Schita Opel ADAM ROCKS Concept (sursa - Opel)

0-100.ro a publicat in noiembrie 2012 un test drive cu Opel ADAM. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu