Acasa Foto GENEVA 2013: Asa arata Renault Captur, un fel de Clio SUV

GENEVA 2013: Asa arata Renault Captur, un fel de Clio SUV

de Adrian Mitrea

Renault Captur (sursa - Renault)

Renault a prezentat primele informatii si poze cu Renault Captur, un SUV de oras dezvoltat pe platforma de clasa B a lui Clio. Masina va debuta fizic, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie) si se trage din conceptul Captur (martie 2011).

„Renault prezinta Captur, primul sau crossover urban care se evidentiaza prin calitati exceptionale, caracteristice celor 3 universuri: un stil expresiv si pozitie de condus specifica pentru SUV,  habitabilitatea si modularitatea unui monovolum, manevrabilitatea si placerea de a conduce caracteristica unei berline compacte”, spune producatorul auto francez intr-un comunicat de presa.

click aici pentru galeria foto

Debutand cu lansarea noului Clio, strategia de reinnoire a designului Renault continua deci cu SUV-ul de oras Captur, cu nume de cod J87.

„Renault Captur este un crossover compact fara a fi agresiv, insa cu spirit practic pronuntat. Este o masina care evident incorporeaza genele Renault”, a declarat Benoit Bochard, director de gama/segment A si B in cadrul Renault.

Masina are 4,12 metri lungime. Alte specificatii tehnice nu au fost anuntate deocamdata.

„Dotarile de serie ale noului model sunt multiple, cu prestatii demne de segmentul superior: card maini libere, asistenta la demarajul in rampa, camera si senzor de parcare pentru marsarier si nu in ultimul rand Renault R-Link, tableta multimedia integrata si conectata. In plus, Captur este echipat cu un sistem audio cu 6 difuzoare, Bluetooth si audio-streaming, sistem Arkamys , toate acestea pentru o acustica de inalta calitate”, spune Renault.

Renault Captur este fabricat in uzina Renault de la Valladolid, Spania, si va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Masina va concura pe piata cu va concura pe piata cu modele precum Nissan Juke, Opel Mokka, Chevrolet Trax, Peugeot 2008 si Ford EcoSport.

Mai jos poti urmari un clip cu conceptul Renault Captur, care a prefigurat in martie 2011 masina de serie de mai sus.

Lasa un comentariu