Acasa Revista Presei Revista presei, 26 noi: Noi masuri de siguranta pentru scutere si ATV-uri. Vettel e campionul F1 in 2012

Revista presei, 26 noi: Noi masuri de siguranta pentru scutere si ATV-uri. Vettel e campionul F1 in 2012

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Motocicletele, scuterele si ATV-urile vor trebui sa respecte noi norme, aprobate de Parlamentul European. Aceseta intra in vigoare din 2016, dar numai dupa ce sunt votate de fiecare stat in parte. Este vorba despre norme constructive, printre care introducerea ABS-ului obligatoriu, la care trebuie sa se alinieze fabricantii de vehicule motorizate cu doua sau trei roti, dar si ATV-urile, scrie autobis.ro.

Numarul masinilor de lux inmatriculate in primele zece luni ale acestui an s-a dublat fata de perioada similara a anului trecut, la peste 900 de automobile cu preturi de peste 100.000 de euro, cu o valoare cumulata de aproape 110 mil. euro, scrie Ziarul Financiar.

Oricat de multa grija ar avea cineva de vopseaua masinii sale, tot vor aparea mici zgarieturi de suprafata. Ei bine, pentru a usura viata celor care vor sa aiba tot timpul o masina imaculata la exterior, germanii de la Cam-Shaft au creat o folie transparenta pentru protectia vopselei, relateaza promotor.ro.

Audi se pregateste sa infrunte noile amenintari din partea concurentei cu un supercar propulsat de un motor diesel, potrivit voom.ro.

Sebastian Vettel este campionul sezonului 2012 in Formula 1, titreaza automarket.ro.

Lasa un comentariu