Acasa Romania Inginerii de la Renault Technologie Roumanie primesc astazi indicatii pentru viitorul val de produse Dacia

Inginerii de la Renault Technologie Roumanie primesc astazi indicatii pentru viitorul val de produse Dacia

de Adrian Mitrea

Angajat RTR Titu (sursa - Renault)

Noile modele Dacia Sandero, Logan si Sandero Stepway abia au fost lansate in Romania, insa inginerii si designerii primesc miercuri, 14 noiembrie, indicatii pentru viitorul val de produse Dacia, care vor fi lansate peste mai bine de trei ani, au declarat pentru 0-100.ro surse apropiate Renault Technologie Roumanie (RTR).

„E o zi importanta. Avem conventia centrului de inginerie, ocazie cu care se vor trasa directiile viitoare in materie de produse noi”, a declarat un oficial al Grupului Renault Romania, sub protectia anonimatului.

In 2013 vor intra in productie la Mioveni doua noi modele Dacia, un nou break si un nou pick-up. Fabrica produce in prezent Duster, noile Sandero, Logan si Sandero Stepway, precum si noul Renault Symbol. In total cinci modele.

Pe larg despre noul Logan poti citi AICI, iar despre noul Sandero AICI.

0-100.ro a publicat recent un test drive tip prima impresie cu noile Sandero, Logan si Sandero Stepway. Poti reciti articolul complet AICI sau urmari doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu