Acasa Revista Presei Revista presei, 17 oct: Vanzarile Dacia scad in Europa. Volkswagen vrea sa lanseze un SUV de oras mai mic decat Tiguan

Revista presei, 17 oct: Vanzarile Dacia scad in Europa. Volkswagen vrea sa lanseze un SUV de oras mai mic decat Tiguan

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi marca Dacia a scazut in Uniunea Europeana, in luna septembrie, cu 14,4% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la aproximativ 15.300 unitati, in timp ce piata UE a inregistrat cea mai severa contractie din ultimii doi ani, scrie Ziarul Financiar.

Chevrolet isi reinnoieste parteneriatul european cu SOS Satele Copiilor printr-o noua donatie de 250.000 de euro oferita organizatiei independente de ajutorare a copiilor in 2012, relateaza informatiiauto.ro.

Echipajul Duster 4×4 Everyone format din Eugen Tataroiu, pilot, si Maria Dumitrache, copilot, ambii angajati ai Grupului Renault in Romania, s-a clasat pe locul I, la categoria Standard, la Campulung Muscel Adventure Trophy (12-14 octombrie), etapa a 6-a din Campionatul National de Offroad, scrie voom.ro.

Ford se retrage din WRC la sfarsitul acestui sezon, titreaza autobis.ro.

Cei de la GIBBS s-au specializat pe realizarea de vehicule amfibiu, iar acum vin cu o propunere foarte interesanta: un ATV care poate merge si pe uscat, si pe apa si care promite sa fie fita verii, nu doar la americani. Numele sau: Quadski, scrie promotor.ro.

Volkswagen vrea sa atace segmentul SUV-urilor de clasa mica cu un model dezvoltat pe baza viitoarei generatii Polo. Lansarea este programata pentru 2014, potrivit Automarket.ro.

Lasa un comentariu