Acasa Revista Presei Revista presei, 9 oct: Mercedes aniverseaza 45 de ani de AMG cu un SLS special. Honda recheama in service CR-V

Revista presei, 9 oct: Mercedes aniverseaza 45 de ani de AMG cu un SLS special. Honda recheama in service CR-V

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Fibra de carbon poate fi amestecata cu poliamida pentru a da nastere unui compus extrem de usor si durabil. Doua companii germane au ajuns la aceasta concluzie si propun solutia pentru construirea masinilor de maine, scrie Automarket.ro.

Mercedes-Benz a creat o editie speciala a modelului lor de curse SLS AMG GT3 pentru a aniversa 45 de ani de la nasterea diviziei AMG in urma cu 45 de ani, relateaza promotor.ro.

Honda a anuntat o noua rechemare in service pentru un numar extreme de mare de automobile, 489.000 de SUV-uri CR-V, acestea prezentand riscul de scurt-circuit cauzat de infiltrarea apei de ploaie la motorasul de la geam, informeaza autobis.ro.

Circuitul de la Nurburgring este locul unde supercarurile de sosea isi pot face fericiti posesorii. O inregistrare video ne arata cam ce se intampla de obicei in benzinaria de langa celebrul circuit, scrie voom.ro.

Institutul Goethe si Opel prezinta o retrospectiva a filmului de animatie german, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu