Acasa Revista Presei Revista presei, 5 oct: Kawasaki lanseaza trei noi motociclete in Romania. Schumacher se retrage din nou

Revista presei, 5 oct: Kawasaki lanseaza trei noi motociclete in Romania. Schumacher se retrage din nou

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Porsche a cerut autoritatilor din Atlanta sa denumeasca strada unde vor avea sediul central nord-american Ferdinand Porsche, cerere respinsa din cauza relatiei pe care acesta a avut-o cu Hitler, relateaza voom.ro.

Producatorul japonez Kawasaki va lansa pe piata din Romania, pana la sfarsitul anului, trei noi modele de motociclete, care sunt prezentate in premiera la salonul moto de la Koln, Germania, in perioada 3-7 octombrie, relateaza capital.ro.

Producatorul de componente auto Preh Romania, furnizor pentru Volkswagen, Skoda, Audi, BMW sau Daimler a realizat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de 60 mil. euro, mai mult cu 76% fata de aceeasi perioada a anului trecut, scrie Ziarul Financiar.

Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial in Formula 1, a decis sa oficializeze ceea ce se stia de mai multa vreme: retragerea sa din competitia auto la finalul acestui sezon, scrie autobis.ro.

Studiu de design: Lamborghini Perdigon, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu