Acasa Dacia VIDEO, FOTO: Noile Sandero si Logan in imagini. Cum a fost la premiera din Paris

VIDEO, FOTO: Noile Sandero si Logan in imagini. Cum a fost la premiera din Paris

de Adrian Mitrea

Carlos Tavares, COO Renault, prezinta noile Dacia Sandero si Sandero Stepway la Paris (sursa - 0-100.ro)

Noile generatii ale Sandero si Logan vin cu elemente noi care pe vechile modele nu existau, cum ar fi butonul ECO si amortizorul pentru capota, insa in continuare portbagajul Logan sedan nu are o deschidere controlata, iar suspensiile si elementele mecanice par identice cu ale masinilor care ies din productie. Mai jos poti vedea o galerie foto cu detalii ale noilor Sandero si Logan, precum si un clip cu noile modele.

click aici pentru galeria foto

Butonul ECO, amplasat in stanga volanului, limiteaza turatia motorului la maximum 4.000 rotatii pe minut (rpm) indiferent de motorizare, au explicat oficialii Renault prezenti la standul Dacia.

Noul Sandero poate fi comandat in Romania incepand cu 1 octombrie si are un pret de pornire de 6.990 euro cu TVA, iar Sandero Stepway porneste de la 10.800 euro cu TVA.

Preturile Logan sedan pentru piata romaneasca nu au fost anuntate, insa in Franta masina pleaca de la 7.700 euro cu TVA. Probabil ca Logan va fi mai accesibil in Romania decat in Franta, in contextul in care intre preturile de pornire ale lui Sandero pe cele doua piete este o diferenta de 900 euro (mai ieftin in Romania).

Pe larg despre motorizari si echipari poti citi AICI, iar mai jos poti urmari cum a fost la evenimentul din Paris, unde noile Logan, Sandero si Sandero Stepway au fost prezentate in premiera mondiala.

Corespondenta de la Paris.

Lasa un comentariu