Acasa Dacia Cum va arata noua Dacia Logan break, in viziunea francezilor de la L’Argus

Cum va arata noua Dacia Logan break, in viziunea francezilor de la L’Argus

de Adrian Mitrea

Render Dacia Logan MCV 2013 (sursa - largus.fr)

Dupa ce au aparut primele informatii si poze cu noile Logan si Sandero, revista auto franceza L’Argus a publicat o fotografie retusata pe calculator despre cum ar putea arata noua versiune de caroserie break a Logan 2, care va avea cinci locuri, nu pana la sapte locuri ca pana acum.

Odata cu aparitia Lodgy, cu cinci si sapte locuri, si a Dokker, cu cinci locuri si portiere spate glisante, MCV nu-si mai are rost in gama Dacia, noteaza publicatia auto franceza. Ipoteza este adevarata si a fost confirmata chiar de oficialii Dacia-Renault, care au spus ca Logan MCV, alaturi de Logan VAN si Logan Pick-Up (toate trei produse in Romania – n.r.) isi iau adio de la liniile de fabricatie in acest an si sunt inlocuite de Lodgy, Dokker si Dokker VAN fabricate in Maroc.

Astfel, noul break bazat pe Logan va avea doar o varianta cu cinci locuri si va fi un break clasic, avand o caroserie cu cinci usi si portbagaj incapator.

Noile Sandero si Logan vor fi prezentate in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie), iar alaturi de ele nu este exclus sa vedem si o versiune break a Logan, chiar daca ea va arata diferit decat in poza propusa de L’Argus.

poze cu Logan 2 / poze cu Sandero 2

Lasa un comentariu