Acasa Curiozitati Fiat incepe sa puna pe masinile sale espresoare Lavazza si sisteme audio dezvoltate de compania rapperului Dr. Dre

Fiat incepe sa puna pe masinile sale espresoare Lavazza si sisteme audio dezvoltate de compania rapperului Dr. Dre

de Adrian Mitrea

Espresor Lavazza in Fiat 500L (sursa - Fiat)

Fiat vine fara noutati importante la Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie) in ceea ce priveste modelele sale, insa prezinta planuri ambitioase utilizand cel mai nou model al marcii, Fiat 500L: instalatii audio Beats Audio, compania rapperului lui Dr. Dre, si espresoare de cafea Lavazza, integrate in masina.

Fiat spune ca noile sisteme audio Beats Audio aduc in masinile marcii un sunet HD cu sunet de cristal, pentru prima data in automobilele Fiat. Compania Beats este fondata de rapperul Dr. Dre.

Espresoarele de cafea integrate in masina, deocamdata doar in Fiat 500L, vor intra si in echiparea optionala pentru alte modele in viitor, potrivit Fiat. Aparatele de cafea functioneaza cu capsule A Modo Mio si se vor regasi in echiparea optionala a lui Fiat 500L din decembrie.

De asemenea, Fiat prezinta si interioare noi din piele pe modelul 500L, disponibile din 2013.

Pe langa noutatile neobisnuite, Fiat nu are pregatit un model nou pentru Salonul Auto de la Paris. Sau cel putin marea noutate nu a fost anuntata pana acum. Compania aduce versiuni derivate din noua generatie Panda, cea mai importanta fiind varianta 4×4, precum si editii speciale pentru 500 (500 Street si 500 by Gucci), nou motor pe benzina si noua echipare pentru Freemont (Park Avenue, respectiv 2,4 litri de 170 CP), pachet Nitro pentru Panda si Sedici.

Sistem Beats Audio pe Fiat 500L (sursa - Fiat)

Fiat Sedici Pack Nitro (sursa - Fiat)

Lasa un comentariu