Acasa Revista Presei Revista presei, 17 sept: Ford a produs aproape 3.000 de masini in august. Ferrari a avut cel mai bun semestru din istorie

Revista presei, 17 sept: Ford a produs aproape 3.000 de masini in august. Ferrari a avut cel mai bun semestru din istorie

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Ford, cel de-al doilea constructor auto de pe piata locala, a produs luna trecuta peste 2.900 de masini din modelul B-Max la Craiova, de aproape sase ori mai multe decat in iulie, prima luna in care uzina a produs in regim de serie, scrie Ziarul Financiar.

Marcile de lux sufera in Grecia din cauza crizei financiare prin care trec elenii. Ferrari nu a reusit să vanda nicio masină in acest an, iar vanzarile altor marci au scazut drastic, scrie Automarket.

In Florida a fost prezentat un Lamborghini Aventador invelit cu folie aurita, scrie ProMotor.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta că din 14.septembrie se ridica restrictia de viteza de 100km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti, scrie informatiiauto.ro.

Cele 3.664 de masini comercializate in primul semestru reprezinta un record absolut pentru compania cu sediul la Maranello. Gratie acestuia, profitul net a atins 100,8 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de perioada ianuarie – iunie din 2011, scrie Capital.ro.

Lasa un comentariu