Acasa Opel Opel lanseaza modelul Cascada, o decapotabila cu acoperis textil plasata intre Astra si Insignia

Opel lanseaza modelul Cascada, o decapotabila cu acoperis textil plasata intre Astra si Insignia

de Adrian Mitrea

Teaser Opel Cascada (sursa - Opel)

Opel a dezvaluit numele masinii cu care se intoarce in segmentul masinilor decapotabile. Modelul, denumit Opel Cascada, are 4,70 metri lungime, dispune de patru locuri si este plasat intre Astra si Insignia, fiind un inlocuitor simbolic pentru Astra TwinTop.

„Inspirat de caderea de apa, numele se termina cu a-ul specific modelelor Opel. Acesta transmite, de asemenea, ritm, eleganta dinamica si fluida, frumusete, prospetime si placerea pura de a conduce cu acoperisul coborat”, spune Opel despre noul model.

Noul model decapotabil cu patru locuri de la Opel este concureaza in segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. In acest sens, Cascada este mai apropiat de decapotabilele Opel clasice si prestigioase din anii cincizeci si saizeci, precum Kapitan si Rekord, decat de decapotabilele compacte din ultimele doua decenii (Astra).

Acoperisul din material textil poate fi pliat rapid si lin, chiar si la viteze de deplasare de pana la 50 km/h, spune Opel. Cascada este deja al treilea model nou prezentat in acest an de Opel, dupa Mokka si ADAM.

„Opel Cascada va fi pus in vanzare la inceputul anului 2013. Contrar speculatiilor larg raspandite, nu va fi prezentat in cadrul Mondial de l’Automobile”de la Paris (Salonul Auto de la Paris – n.r.): Paris este locul unde va avea loc premiera internationala a noului model Opel ADAM”, noteaza producatorul auto german.

Asadar, dupa ce a renuntat la decapotabilele Astra TwinTop, Tigra TwinTop si GT, Opel revine din 2013 in segmentul masinilor decapotabile.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu