Acasa Dacia Primele poze ce par sa dezvaluie noile Logan si Sandero au inceput sa circule pe internet

Primele poze ce par sa dezvaluie noile Logan si Sandero au inceput sa circule pe internet

de Adrian Mitrea

Renault Logan si Dacia Logan (sursa - noticias.automotivas.com.br)

Primele fotografii ce par sa dezvaluie noile generatii ale Sandero si Logan au inceput sa circule pe internet, cu cateva luni inainte ca macar unul dintre cele doua modele sa fie dezvaluit oficial. Noile poze vin in completarea celor spion, cu masinile camuflate, insa chiar si asa pot exista dubii privind veridicitatea lor.

Fotografiile, publicate pe internet in Rusia si preluate de situl brazilian noticiasautomotivas.com.br, ar infatisa noile modele Logan si Sandero care vor fi lansate in perioada urmatoare. Este posibil ca fotografiile sa reprezinte o diversiune, insa ele par dezvaluie exact cum vor arata noile Logan si Sandero deoarece pozele spion de pana acum, cu automobilele camuflate, sugereaza un asemenea design.

Referitor la noul Sandero, exista o declaratie lui Carlos Tavares, al doilea om din Grupul Renault, care confirma lansarea noului Sandero in aceasta toamna.

Designerul gamei Entry a Renault, David Durand, a declarat pentru 0-100.ro ca noile masini Dacia vor prelua designul frontal al Lodgy, precum si designul interior al acestui model, in ceea ce priveste volanul, plansa de bord si instrumentele din spatele volanului.

„Vrem sa ne concentram pe cateva elemente definitorii pentru sofer si postul de condus. Este vorba despre plansa de bord cu MediaNav, schimbatorul de viteze, volanul si ceasurile de bord”, a apus Durand.

Tema generala de design exterior frontal va fi preluata de la Lodgy, insa nu neaparat cu aceleasi faruri.

„Acentul va cadea pe grila si faruri”, a spus Durand.

Potrivit unor declaratii anterioare ale designerului sef Renault, Laurens van den Acker, Logan 2 ar fi trebuit sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an, cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris din toamna. Pe masura ce timpul a trecut de la acea declaratie, oficialii Renault s-au indepartat de acest termen si au lasat sa se inteleaga ca inlocuitorul lui Logan va aparea pe piata in 2013. Pe langa Romania, Logan 2 ar putea fi produs si in Maroc.

In acest an Dacia a bifat oricum doua lansari importante, Lodgy si Dokker. Astfel, e greu de crezut ca va fi lansat si un al treilea model nou tot in 2012.

Pe langa previzibilele lansari ale noilor Sandero si Logan, presa auto internationala speculeaza si pe marginea introducerii in gama Dacia a unui model mai mic decat Sandero.

Dacia Sandero 2 (sursa - noticiasautomotivas.com.br)

Lasa un comentariu