Acasa Revista Presei Revista presei, 6 aug: Noul Golf va fi dezvaluit pe 4 septembrie. Ferrari e aproape de un nou record

Revista presei, 6 aug: Noul Golf va fi dezvaluit pe 4 septembrie. Ferrari e aproape de un nou record

de Vlad Barza

Revista Presei

Viitoarea generatie Volkswagen Golf va fi expusa pe 4 septembrie la Neue Nationalgalerie din Berlin, Germania, inainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris, scrie Automarket.ro.

Producatorul auto francez Renault intentioneaza sa extinda capacitatea uzinei sale de motoare din Brazilia cu 25% pana in 2013, ca parte a ofensivei in cea mai mare economie a Americii Latine, relateaza capital.ro.

Profitul net al Toyota a crescut de 250 de ori in trimestrul incheiat in iunie, primul al anului fiscal, la 290,3 miliarde yeni (3,7 miliarde dolari), de la 1,16 miliarde yeni in aceeasi perioada a anului trecut, cand rezultatul a fost puternic afectat de un cutremur urmat de un tsunami devastator, informeaza money.ro.

Ferrari vrea sa intre in Guinness World Record cu cea mai mare parada de modele efectuata vreodata. Evenimentul face parte din Ferrari Racing Days organizat pe circuitul de la Silverstone. iar pana acum au fost inscrise la parada peste 1.000 modele Ferrari, scrie autobis.ro.

Lasa un comentariu