Acasa Revista Presei Revista presei, 1 aug: Mazda vrea noi dealeri in Romania. Imperio Eco, nou tramvai romanesc produs de Astra

Revista presei, 1 aug: Mazda vrea noi dealeri in Romania. Imperio Eco, nou tramvai romanesc produs de Astra

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Agentia americana pentru Siguranta Traficului (NHTSA) a anuntat ca a demarat o investigatie in ceea ce priveste functionarea sistemului automat de asistare la franarea de urgenta montat pe Infiniti JX, dupa ce a fost sesizata ca acesta s-ar activa fara motiv, scrie autobis.ro.

Mazda vrea trei noi dealeri, dar se asteapta la vanzari mai mici, titreaza Ziarul Financiar.

Tunerii de la Romeo Ferraris au dezvoltat un pachet pentru BMW M5 F10. Pachetul aduce 97 CP si 110 Nm in plus, totalizand 657 CP si 790 Nm, potrivit Automarket.ro.

Prototipul tramvaiului Imperio Eco, produs de Astra Vagoane Calatori Arad in colaborare cu Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) si Siemens, a fost prezentat la Bucuresti, relateaza capital.ro.

Cel mai BLING tuning pentru Chevrolet Camaro – crom si jante de 32 inch, titreaza promotor.ro.

Interfata touch screen a modelului 208 a primit titlul de „Comfort Innovation of the Year” din partea unui juriu international format din jurnalisti auto, premiu acordat la Stuttgart cu prilejul expozitiei „Automotive Interiors Expo”, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu