Acasa Dacia Au aparut poze spion cu Dacia Sandero Stepway, un „Duster junior”

Au aparut poze spion cu Dacia Sandero Stepway, un „Duster junior”

de Vlad Barza

Sandero Stepway (sursa - carscoop)

Site-ul Carscoop a publicat poze spion cu ceea ce ar putea fi noul Sandero Stepway, o versiune inaltata, cu „parfum” de SUV a modelului Sandero. Carscoop scrie ca noul Stepway va „imprumuta” mai multe elemente de design de la Duster si ca va fi lansat in 2013. Dacia a lansat prima editie Stepway in primavara lui 2009, iar a doua in primavara lui 2012.

Stepway este practic o serie speciala a Sandero, cu garda la sol mai mare si suspensii modificate. Stepway are si in configuratia actuala elemente de design care il apropie de un SUV, insa Carscoop spune ca noul Stepway va fi un „Duster junior”, cu garda la sol mai mare si suspensii stil crossover.

In 2009 Sandero Stepway a creat un pic de confuzie in rindul presei romane si internationale, fiind in mod eronat catalogat ca SUV sau crossover. Dacia a caracterizat atunci Stepway doar ca fiind „un Sandero cu trasaturi dinamice si o masina cu tenta sportiva”.

Pe scurt, fata de un Sandero clasic, Stepway are bare de protectie laterale, bare longitudinale pe pavilion, precum si o garda la sol marita cu 2 cm.

Pana la lansarea lui Stepway mai este insa ceva timp, iar in toamna la Paris va fi prezentata noua generatie Sandero cu care deja au aparut poze spion. Dacia a lansat prima editie Stepway in primavara lui 2009, iar a doua in primavara lui 2012.

Lasa un comentariu