Acasa Revista Presei Revista presei, 16 iul: Fara bani de la CE pentru autostrada Nadlac-Arad. Mihai Marinescu a castigat cursa de Formula 2 la Brands Hatch

Revista presei, 16 iul: Fara bani de la CE pentru autostrada Nadlac-Arad. Mihai Marinescu a castigat cursa de Formula 2 la Brands Hatch

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Sanatatea va fi finantata suplimentar si printr-o cota din asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pentru acoperirea cheltuielilor de urgenta in cazul accidentelor rutiere, au declarat premierul Victor Ponta si ministrul Sanatatii Vasile Cepoi, scrie autobis.ro.

Ponta confirma varianta opririi platii CE la autostrada Nadlac-Arad: PDL a dat contract cu dedicatie, titreaza MEDIAFAX.

Afacerile din comertul auto au scazut cu 2,3% in primele cinci luni ca serie bruta, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate s-au diminuat cu 1,9%, a anuntat INS, date citate de Ziarul Financiar.

Spre deosebire de piata europeana, piata nord-americana a incheiat pe plus primul semestru al anului. In ciuda crizei economice, americanii raman mari consumatori de camionete si SUV-uri, relateaza money.ro.

Mihai Marinescu a obtinut duminica pe circuitul de la Brands Hatch a doua victorie din acest sezon in Formula 2 si a urcat pe locul trei in clasamentul general, informeaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu