Acasa Revista Presei Revista presei, 9 iul: Circa 2.000 de oameni vor SUV-ul Bentley EXP 9 F. Record Rolls-Royce la o licitatie

Revista presei, 9 iul: Circa 2.000 de oameni vor SUV-ul Bentley EXP 9 F. Record Rolls-Royce la o licitatie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Brokerii si agentii de asigurari ar putea fi obligati sa le dezvaluie clientilor care cumpara polite de asigurare care sunt comisioanele pe care le incaseaza de la asiguratorii carora le distribuie produsele, potrivit unui proiect de directiva UE, informeaza autobis.ro.

Englezii de la Bentley au anuntat ca au primit aproximativ 2.000 de cereri din partea clientilor fideli in privinta achizitionarii versiunii de serie a lui EXP 9F, scrie Automarket.ro.

Un automobil Rolls Royce Silver Ghost a fost vandut cu suma de 7,1 milioane de dolari, stabilind astfel un nou record mondial de pret pentru modelele vandute la licitatie ce au fost create de aceasta companie britanica, informeaza huffingtonpost.com, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti (AMTB) incalca acte normative in vigoare referitoare la reglementarea serviciilor de transport public local, punand in pericol calitatea transportului si siguranta pasagerilor, se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenti din Romania (ADTI) si Asociatiei Profesionale a Transportatorilor in Regim de Taxi si inchiriere (APTTI), citat de capital.ro.

Lasa un comentariu