Acasa Citroen Teneo se transforma din service de cartier multimarca in dealer Citroen

Teneo se transforma din service de cartier multimarca in dealer Citroen

de Adrian Mitrea

Citroen Teneo Motors (sursa - Citroen Romania)

Citroen are un nou complex auto integrat in Bucuresti, prin partenerul Teneo Motors, care pana in prezent efectua reparatii diverse pentru mai multe marci. Showroom-ul Citroen Teneo Motors este amplasat in partea de Nord a Capitalei si are o suprafata de 1.100 metri patrat (mp), avand showroom, service si piese de schimb, a anuntat Citroen Romania.

Noul dealer Citroen si-a inceput activitatea in luna iunie din acest an pe Soseaua Pipera 48.

Gama de servicii asigurate de Citroen Teneo Motors cuprinde vanzari de autovehicule noi, solutii de finantare si asigurari, precum si solutii de vanzare trade-in si buy-back. Serviciile post-vanzare ale Teneo Motors acopera intreaga gama de servicii specifice auto, de la comercializarea de piese de schimb si accesorii, intretinere, reparatii mecanice si electrice sau efectuarea reviziilor periodice in intervalul de garantie si post-garantie, facilitand de asemenea operatiuni de tinichigerie si vopsitorie, cat si consiliere privind daunele.

In prezent, prin alaturarea Teneo Motors la reteaua de dealeri, Citroen Romania insumeaza 17 membri activi. Showroomurile marcii din Romania s-au schimbat radical prin transformarea imaginii spatiilor de prezentare, de primire, vanzare si intretinere. Noile centre cuprind zone distincte pentru diversele activitati, chiar si spatii dedicate in exclusivitate copiilor, dorinta fiind ca actualii clienti, si nu numai, sa vina cu placere si sa descopere noile principii ale marcii: receptie imediata si individualizata, raspunsuri rapide si clare, livrare si prezentare personalizate, dar si eliminarea deficientelor de service, prin respectarea termenelor de finalizare, explicarea lucrarilor realizate si supravegherea fiecarei interventii.

comenteaza si pe clubcitroen si psaclub

Lasa un comentariu