Acasa Dacia Ford B-Max si Dacia Lodgy, nominalizate pentru concursul Car of the Year 2013. Iata lista cu cele peste 30 de masini candidate

Ford B-Max si Dacia Lodgy, nominalizate pentru concursul Car of the Year 2013. Iata lista cu cele peste 30 de masini candidate

de Adrian Mitrea

Ford B-Max la Salonul Auto de la Geneva (sursa - 0-100.ro)

Ford B-Max, automobil fabricat exclusiv in Romania, si Dacia Lodgy, primul model al marcii nationale produs exclusiv in Maroc, se numara printre cele peste de 30 de masini nominalizate pentru titlul de masina anului 2013 in Europa (Car of the Year 2013). Lupta pentru marele trofeu se anunta interesanta. Pe lista figureaza doua masini electrice si trei hibride, dintre care doua reincarcabile la priza.

Iata lista completa cu masinile nominalizate pentru Car of the Year 2013. Anul trecut trofeul a mers la Chevrolet Volt / Opel Ampera.

Pentru a fi eligibile, masinile participante la Car of the Year 2013 trebuie sa fie modele noi si sa fie disponibile in cel putin cinci tari europene la momentul votului. In plus, pentru masinile selectate trebuie sa existe perspective pentru comercializarea a 5.000 de unitati/an.

Dacia Lodgy (sursa - HotNews.ro)

Lasa un comentariu