Acasa Revista Presei Revista presei, 1 iun: Salariile cresc cu 4,3% in Grupul Volkswagen. Pretul petrolului Brent, la cel mai mare declin din ultimii doi ani

Revista presei, 1 iun: Salariile cresc cu 4,3% in Grupul Volkswagen. Pretul petrolului Brent, la cel mai mare declin din ultimii doi ani

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Grupul Volkswagen (VW) a anuntat joi un acord cu sindicatul IG Metall pentru majorarea salariilor celor 102.000 de angajati din Germania cu 4,3%, de la 1 iunie, potrivit money.ro.

Companiile romanesti de asigurari vor fi obligate, de la 1 iulie anul acesta, sa publice pe site-urile proprii numarul total de reclamatii formulate impotriva lor de catre asigurati si pagubiti, precum si cate din acestea au fost solutionate favorabil pentru reclamanti de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), scrie autobis.ro.

Pretul petrolului Brent a inregistrat in luna mai cel mai amplu declin din ultimii doi ani, titreaza MEDIAFAX.

Skoda celebreaza aniversarea a 111 ani de la implicarea in motorsport cu o gama de biciclete cu design sportiv. in Romania, constructorul ceh va organiza cea de-a doua editie a Skoda Velo Challenge, informeaza Automarket.ro.

Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, plimba nationala de fotbal a Germaniei cu noul model Mercedes A-Klasse, relateaza voom.ro.

Multi dintre noi ne visam la volanul unui Mustang clasic pe Route 66, dar pretul destul de piperat si numarul modelelor din ce in ce mai mic ne trezeste rapid la realitate. Totusi, Retrobuilt ar putea sa ne ajute, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu