Acasa Revista Presei Revista presei, 25 mai: Dacia a salvat Renault de la faliment, spune seful ArcelorMittal Galati. Saab ar putea fi cumparat de un consortiu suedez

Revista presei, 25 mai: Dacia a salvat Renault de la faliment, spune seful ArcelorMittal Galati. Saab ar putea fi cumparat de un consortiu suedez

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dacia este una dintre „povestile de succes” din economia romaneasca si internationala, a salvat grupul francez Renault, proprietarul uzinei auto, de la faliment si reprezinta un model pentru ArcelorMittal Galati, a declarat directorul general al combinatului siderurgic, Bruno Ribo, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce Youngman s-a retras din lupta pentru achizitia marcii Saab, constructorul din Trollhattan ar putea fi cumparat de un consortiu suedez care produce automobile electrice, potrivit Automarket.ro.

Si-a transformat masina in motocicleta pentru a scapa din desert, titreaza voom.ro.

Life Ball este un eveniment caritabil dedicat luptei impotriva SIDA, iar in ultimii ani atrage o sumedenie de vedete. Prin urmare, a fost un prilej foarte bun pentru a scoate la licitatie acest Mini Roadster special, cu un pret de pornire de peste 50.000 euro, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu