Acasa Revista Presei Revista presei, 8 mai: Amenzile pentru lipsa rovinietei vor veni mai repede acasa. Dacia continua declinul in Franta

Revista presei, 8 mai: Amenzile pentru lipsa rovinietei vor veni mai repede acasa. Dacia continua declinul in Franta

de Adrian Mitrea

Revista Presei

CNADNR va intocmi in maxim 30 de zile procesele verbale de constatare a contraventiei pentru circulatia cu rovinieta expirata, desi termenul legal este de sase luni, si intentioneaza sa reduca la 2-3 saptamani perioada de redactare a proceselor verbale pentru lipsa rovinietei, din 20 mai, informeaza MEDIAFAX.

Corvette folosit de primul om care a pasit pe Luna, scos la vanzare pe eBay, scrie Ziarul Financiar.

Un miliard de litri de carburant se pierd anual din cauza… obezitatii, titreaza promotor.ro.

Asociatia Constructorilor Francezi de Automobile (ACFA) a anuntat ca, in primele patru luni ale anului 2012, inregistrarile de autoturisme noi Dacia in Franta au scazut cu 28,5%, in timp ce piata auto franceza s-a prabusit cu 17,5%, scrie autobis.ro.

Un studiu desfasurat de o echipa de cercetatori americani a dezvaluit ca soferii obezi sunt predispusi decesului in cazul unui accident auto grav, relateaza Automarket.ro.

Toyota planuieste sa lanseze, in 2015, un succesor al modelului Supra, care are mari sanse sa fie un hibrid cu motor termic montat central si 400 de cai putere, potrivit voom.ro.

Lasa un comentariu