Acasa Revista Presei Revista presei, 7 mai: Se vinde Corvette-ul lui Neil Armstrong. Romanii se orienteaza spre varianta de top a lui Ford B-Max

Revista presei, 7 mai: Se vinde Corvette-ul lui Neil Armstrong. Romanii se orienteaza spre varianta de top a lui Ford B-Max

de Vlad Barza

Revista Presei

Corvette-ul detinut în 1967 de Neil Armstrong a fost pus la vanzare pe eBay. Cel de-al treilea proprietar al acestui Corvette doreste peste 250.000 de dolari pentru coupe-ul care n-a mai fost condus de peste 30 de ani, informeaza Automarket.

Inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasa­gerilor au crescut in primul trimestru cu 19,7% fata de perioada similara din 2011, iar inma­tricularile noi de vehicule pentru transportul marfurilor au urcat cu 38%, potrivit datelor anun­tate de INS si citate de Ziarul Financiar.

Crecetatorii de la Universitatea din Leipzig lucreaza la un proiect care va revolutiona industria auto: anvelopele care se pot adapta conditiilor meteo sau suprafetei de rulare, scrie ProMotor.

Compania BDT, unul din cei mai mari distribuitori si reparatori Ford pe piaaa romaneasca, estimeaza ca va vinde 20 de masini Ford B-Max pana la lansarea oficiala a modelului, pe 15 septembrie, a declarat directorul de marketing al companiei, Vlad Ionescu. Cei mai multi dintre clienti au comandat varianta de top, Titanium, scrie Capital.

Asociatia Constructorilor Francezi de Automobile (ACFA) a anuntat ca, in primele patru luni ale anului 2012, inregistrarile de autoturisme noi Dacia in Franta au scazut cu 28,5%, in timp ce piata auto franceza s-a prabusit cu 17,5%, scrie Autobis.

 

 

 

Lasa un comentariu