Acasa Dacia Primele SUV-uri Dacia Duster au ajuns in Marea Britanie. Livrarile incep in ianuarie 2013, masinile vor fi produse in India

Primele SUV-uri Dacia Duster au ajuns in Marea Britanie. Livrarile incep in ianuarie 2013, masinile vor fi produse in India

de Vlad Barza

Dacia Duster in Regatul Unit (sursa - Dacia UK)

Britanicii pot vedea cum arata primul SUV Dacia fiindca 22 de masini au ajuns la dealerii din Regatul Unit, anunta Dacia UK care a lansat de cateva luni o campanie agresiva de pregatire a reintrarii marcii pe piata britanica. Trebuie reamintit ca Dacia a folosit pentru prima oara numele Duster la modelele Aro 10 vandute in Marea Britanie din 1985 in 1993, iar masina a fost laudata de unii pentru ca era ieftina si solida, dar si criticata de multi, fiind chiar inclusa in randul celor mai proaste masini facute vreodata.

Deocamdata in Marea Britanie au ajuns 22 de masini Duster cu volan pe stanga, ele urmand sa fie expuse la dealeri pentru ca oamenii sa-si faca o idee despre cum arata SUV-ul. In toamna vor ajunge primele masini cu volan pe dreapta, insa nu de la Mioveni, ci din India.

Duster va costa de la sub 10.000 de lire in UK, iar versiunile 4X4 vor fi disponibile de la sub 12.500 lire sterline, ceea ce inseamna cu 8-10.000 de lire mai putin decat masini concurente de dimensiuni similare, spun cei de la Renault.

Dacia a fost prezenta acum trei decenii in Regatuul Unit, inclusiv cu numele Duster, iar povestea plina de aventuri o puteti citi pe larg aici.

De data aceasta grupul Renault este convins ca, venind cu un model mult mai fiabil, poate sa atraga clientii britanici. Pe 28 iunie va fi anuntata lista completa de preturi si vor putea fi facute precomenzi cu suma de 100 de lire. In toamna ajung la dealeri primele masini cu volan pe dreapta , iar apoi in ianuarie 2013 primii clienti isi vor lua masinile in primire.

Lasa un comentariu