Acasa Revista Presei Revista presei, 25 apr: Aston Martin lanseaza Dragon 88 pentru chinezi. Licitatie pentru masini de lux abandonate in Dubai

Revista presei, 25 apr: Aston Martin lanseaza Dragon 88 pentru chinezi. Licitatie pentru masini de lux abandonate in Dubai

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Deputatii au adoptat, marti, pe articole, modificarea legii transportului in regim de taxi, dar votul final a fost amanat, din lipsa de cvorum. Printre noile prevederi se afla cea conform careia autorizatia de transport se elibereaza de catre autoritatea din cadrul primariei unde transportatorul isi are sediul si este valabila numai pe raza localitatii de autorizare, scrie autobis.ro.

Producatorul britanic Aston Martin a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Beijing editia limitata Dragon 88, destinata pietei din China, relateaza promotor.ro.

Politia din Dubai va organiza o licitatie pentru a vinde masinile abandonate din Emiratele Arabe Unite. Oferta include 129 de vehicule, printre care si un Ferrari Enzo, sapte Porsche si alte 20 de modele exotice, potrivit Automarket.ro.

Productia de petrol si gaze a OMV Petrom a scazut usor in primul trimestru, dar vanzarile de gaze ale companiei au urcat, urmare a temperaturilor scazute, potrivit unui raport prezentat marti de grupul austriac OMV, actionarul majoritar al celei mai mari companii romanesti, informeaza MEDIAFAX.

MINI, din nou partener al celebrului Life Ball Viena, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu