Acasa Curiozitati VIDEO: Cum conduce un politist noua masina din dotare, un Porsche 911 Turbo. Depasiri pe dreapta, 190 km/h in localitate

VIDEO: Cum conduce un politist noua masina din dotare, un Porsche 911 Turbo. Depasiri pe dreapta, 190 km/h in localitate

de Adrian Mitrea

Porsche 911 Turbo Politia Rutiera (sursa - captura YouTube)

Un Porsche 911 Turbo din 2001, confiscat de la niste traficanti de droguri in urma cu mai multi ani, a ajuns in dotarea Politiei Rutiere din judetul Prahova. Intr-o demonstratie in fata camerelor de filmat, politistul de la volan da flash-uri, depaseste pe partea dreapta si ruleaza cu 190 km/h in localitate, fara sa aiba semnalele luminoase si/sau sonore in functiune, adica fara sa fie in misiune.

In plus, politistul nu stie exact ce performante are masina nou intrata in dotare, crezand ca aceasta atinge 100 km/h in 7 secunde. Masina este de fapt mult mai rapida decat crede el. Acea generatie Porsche 911 Turbo atinge suta in 4,3 secunde.

Informatia ca masina atinge 100 km/h in 7 secunde a fost preluata de majoritatea siturilor care au publicat stiri in legatura cu acest subiect.

La un moment dat, cand politistul ruleaza cu circa 150 km/h, camera de filmat surprinde un mesaj de eroare afisat de computerul de bord al masinii, care indica posibile defectiuni la motor si sfatuieste conducatorul sa mearga in service (check engine, go to workshop).

Acest Porsche 911 intrat in dotarea Politiei Rutiere este de culoare gri si a fost marcat cu insemnele Politiei. Masina a fost confiscata in urma cu zece ani dupa ce a fost descoperita in Vama Nadlac incarcata cu zeci de kilograme de droguri.

Masina va fi folosita in special in actiuni pe Drumul National (DN) 1.

Lasa un comentariu