Acasa Dacia FOTO: Dacia lanseaza seria speciala Story pentru Logan si Sandero, cu Bluetooth si USB

FOTO: Dacia lanseaza seria speciala Story pentru Logan si Sandero, cu Bluetooth si USB

de Adrian Mitrea

Dacia Sandero Story (sursa - Dacia)

Dacia lanseaza in martie seria speciala Story pentru modelele Logan si Sandero, care include o serie de dotari si siguranta, precum si doua premiere pentru echiparea din fabrica a automobilelor Dacia: conectivitate Bluetooth si intrare USB.

Noua serie limitata este disponibila pentru motorizarile pe benzina de 1,2 litri (75 CP) si 1,6 litri (85 CP), precum si pentru versiunea turbo diesel de 1,5 litri cu 75 CP.

click aici pentru galeria foto

Atat Sandero cat si Logan Story sunt echipate cu ABS si Asistenta la Franarea de Urgenta (AFU), airbag-uri sofer si pasager, directie asistata, aer conditionat, radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza-jack, USB, Bluetooth si inchidere centralizata.

Un sticker specific, aplicat la exterior, identifica noua serie limitata, in timp ce la interior se remarca noua tapiterie, gri inchis cu motive gri deschis, prezente pe spatarul scaunelor. Optional, atat Sandero cat si Logan Story pot fi prevazute cu airbag-uri laterale fata.

Preturile variaza intre 8.800 si 10.450 euro (inclusiv TVA) pentru Sandero Story si intre 7.900 si 9.550 euro (inclusiv TVA) pentru Logan Story, in functie de motorizarea aleasa.

Lasa un comentariu