Acasa Industrie Doi manageri ai Goodyear Romania au fost promovati in functii de conducere la nivel regional

Doi manageri ai Goodyear Romania au fost promovati in functii de conducere la nivel regional

de Vlad Barza

Logo Goodyear (sursa - Goodyear)

Producatorul american de anvelope Goodyear a decis ca doi manageri de la filiala locala sa fie promovati in functii de conducere la nivel regional, acestia urmand sa se ocupe de activitati legate de marketing si pregatirea distribuitorilor in 14 tari din regiune. Cei doi romani promovati sunt Alina Mihaescu si Daniel Matei care lucreaza de 12 ani, respectiv noua ani in companie.

Alina Mihaescu lucreaza din 2000 in companie si a ocupat, printre altele, functiile de Marketing Manager si Coordonator de Marketing pentru Romania si Bulgaria in cadrul Goodyear.

Incepand cu luna ianuarie a fost numita in functia de Commercial Marketing Manager CSEE – Goodyear Dunlop Tires CSEE si va fi responsabila de dezvoltarea, coordonarea si implementarea strategiilor de marketing pe segmentul comercial (anvelope de camion, camionete, remorci, vehicule urbane si de utilitate municipala) in 14 tari din regiunea Europa Centrala si de Sud-Est: Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Cipru si Albania.

Alina Mihaescu este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia Italiana-Engleza, din cadrul Universitatii Bucuresti, detinand si un master in aceeasi specializare.

Al doilea roman promovat este Daniel Matei care, incepand cu luna ianuarie a anului curent, este Trade Marketing & Customer Training Manager in cadrul Goodyear Dunlop Tires CSEE. Anterior acestei numiri, Daniel Matei a ocupat functia de Key Account Manager, fiind responsabil pe segmentul vanzari prin intermediul lanturilor de distributie paneuropene pentru flote si dealeri auto.

In noua sa functie, Daniel Matei va conduce operatiunile legate de pregatirea si informarea consumatorilor si a distribuitorilor autorizati in cele 14 tari ale CSEE ¬ Europa Centrala si de Sud-Est.

El este originar din Targu Mures, si s-a angajat la companie in mai 2003, ca reprezentant zonal.  Daniel Matei este licentiat in Management in cadrul Open University, Marea Britanie.

Filiala locala a Goodyear este condusa de Ovidiu Balan, insa trebuie spus ca predecesorul sau – Octavian Velcan –  a fost promovat si acum este director general pentru Orientul Mijlociu si Africa.

Lasa un comentariu