Acasa Revista Presei Revista presei, 9 feb: O companie de taxi din Bucuresti vrea masini electrice. Fisker are probleme cu finantarea

Revista presei, 9 feb: O companie de taxi din Bucuresti vrea masini electrice. Fisker are probleme cu finantarea

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Statul roman nu-si mai poate permite, fara aplicarea unei taxe, situatii precum cea din 2010, cand mai mult de 60% din masinile second-hand importate erau mai vechi de zece ani, a declarat, miercuri, ministrul propus pentru Mediu, Laszlo Borbely, citate de MEDIAFAX.

Taxi 2000, una dintre cele mai vechi companii de taxi din Capitala, vrea sa-si extinda flota cu 100 de masini electrice, potrivit lui Robert Meghesi, unul dintre proprietarii companiei, scrie capital.ro.

Proprietarii de masini inmatriculate in alte state si folosite pentru perioade mai lungi in Romania vor avea posibilitatea sa efectueze in tara inspectia tehnica, operatiune care nu a fost permisa de lege pana in prezent, certificatul de inspectie avand insa in acest caz doar valabilitate nationala, scrie fin.ro.

Revenirea pe crestere, tinta noului sef al Renault Commercial, titreaza Ziarul Financiar.

A treia generatie Audi TT va fi un mini-R8 foarte sexy, potrivit promotor.ro.

Guvernul american le-a refuzat imprumutul celor de la Fisker, iar compania a fost nevoita sa concedieze 26 de salariati si 40 de furnizori pana la renegocierea contractului, relateaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu