Acasa Renault Renault Romania recheama pentru verificari 726 de utilitare Kangoo

Renault Romania recheama pentru verificari 726 de utilitare Kangoo

de Vlad Barza

Renault Kangoo (sursa - Renault)

Renault recheama in tara 726 de unitati Kangoo II la care este posibil ca surubul de prindere a centurii de siguranta fata sa fie slabit. Clientii nu ar trebui sa stea mai mult de jumatate de ora in service pentru remedierea problemei. Printre marcile care au mai facut rechemari in service, anul trecut, pentru unele masini vandute in Romania, se numara Dacia, Volkswagen, Skoda, Mazda, Mercedes, Fiat, Chevrolet, Ford, Opel, BMW, Mitsubishi si Honda.

Renault a identificat o posibila slabire a surubului de la centura de siguranta fata si va verifica 726 de masini Kangoo II, clientii fiind rugati sa vina cu masinile in service pentru ca surubul sa fie inlocuit. Actiunea preventiva nu ar trebui sa dureaze mai mult de jumatate de ora, reiese din notificari ale Renault Romania transmise autoritatii pentru protectia consumatorilor din Romania.

In septembrie 2011 Renault a rechemat in tara 740 de masini din cinci modele pentru posibile defectiuni la motor, iar in iulie s-a facut un recall de 450 unitati Symbol din cauza unor posibile probleme la coloana de directie

Printre marcile care au mai facut rechemari in service, anul trecut, pentru unele masini vandute in Romania, se numara Dacia, Volkswagen, Skoda, Mazda, Mercedes, Fiat, Chevrolet, Ford, Opel, BMW, Mitsubishi si Honda.

Lasa un comentariu